Hotarat lucru, Mircea Rednic nu e vazut deloc cu ochi buni de jucatorii dinamovisti! Mai multi componenti ai gruparii din Soseaua Stefan cel Mare au anuntat ca vor intra in greva in cazul in care “Puriul” le va fi antrenor

"Unii jucatori au decis sa nu iasa la antrenament in momentul in care domnul Rednic va veni in vestiar. Nu suntem multi, dar suntem jucatori importanti ai echipei si cred ca atitudinea noastra ar trebui sa-i puna pe ganduri pe conducatori. Sa nu se inteleaga gresit, nu avem nimic cu domnul Rednic, dar declaratiile date la finalul meciului cu Vaslui ne-au deranjat foarte tare. Nu avea dreptul sa faca asemenea afirmatii", au afirmat grevistii, precizand ca nu se tem de eventualele repercursiuni care ar putea veni din partea conducerii.

De asemenea, Cosmin Barcauan a confirmat ca jucatorii sunt impotriva numirii lui Mircea Rednic ca antrenor la Dinamo: "Jucatorii sunt impotriva lui Rednic. Mi se pare normal sa nu fii de acord cu un antrenor care da indicatii, face liste cu jucatori care ar trebui sa plece de la Dinamo… Nu e normal asa ceva. Nu e doar parerea mea, e parerea generala. Deocamdata, Mircea Rednic e antrenor la Vaslui", a afirmat Barcauan. Fundasul sustine ca fotbalistii dinamovisti vor sa continue cu Florin Marin pe banca tehnica: "Situatia e grea cu atatea scandaluri. Am stabilizat situatia de cand a venit Florin Marin. Colegii vor ca dom’profesor sa ramana, pentru ca au mare incredere in dansul".

Barcauan a plecat

Fundasul Cosmin Barcauan nu a participat la antrenamentul de sambata al dinamovistilor si a anuntat ca nu are de gand sa mai evolueze in ultimele doua etape ale acestui campionat. Jucatorul si-a motivat gestul prin faptul ca intelegerea sa cu gruparea "alb-rosie" expira pe data de 31 mai, asa ca se va intoarce la echipa de care apartine, Sahtior Donetk. Fundasul imprumutat in iarna de Dinamo de la gruparea antrenata de Mircea Lucescu a tinut sa precizeze ca despartirea de colegi a fost grea si si-a exprimat regretul pentru faptul ca a plecat de la echipa fara sa fi cucerit titlul: "Regret enorm ca plec fara sa fi castigat campionatul. Imi doream mult acest lucru. Incidentele cu suporterii le-am uitat, nu le-am pus la suflet. Indiferent ce s-a intamplat, iubesc si voi iubi mereu pe Dinamo".

La inceputul acestei luni, Barcauan a avut un conflict cu suporterii dinamovisti dupa ce acestia i-au aruncat cu vopsea rosie pe masina, nemultumiti fiind de rezultatele inregistrate de formatia din Soseaua Stefan cel Mare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.