Dupa 18 ani petrecuti la Dinamo, capitanul nu va avea placerea de a-si lua la revedere de la fani. Asta deoarece "cainii" sunt obligati sa joace cu FC National fara public, ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplina a FRF. Conducerea clubului ii pregatise o festivitate speciala.

Dupa manifestarile rasiste ale suporterilor dinamovisti la adresa lui Mariko Daouda in meciul cu
FC Arges, ros-albii vor fi obligati sa evolueze fara spectatori in etapa urmatoare, cu FC National.
E vorba de o a treia pedeapsa de acest gen dictata, in acest sezon, impotriva clubului din Soseaua Stefan cel Mare, dupa ce tot din cauza actelor huliganice comise de suporterii "cainilor" partidele cu Jiul si cu Poli Iasi s-au jucat tot cu portile inchise. Daca in aceste confruntari s-au pierdut patru puncte, in urmatorul meci, contra celor de la FC National, pierderile risca sa fie mult mai mari. In primul rand, orice alt rezultat in afara de victorie ar indeparta Dinamo de cupele europene. Apoi suspendarea dictata de Comisia de Disciplina inseamna ca, dupa o cariera de 18 ani in culorile alb-rosu, Florentin Petre va juca ultimul meci in "Groapa" in fata unor tribune goale!

In aceste conditii, au fost date peste cap si planurile celor din conducerea clubului. Oficialii dinamovisti intentionau sa organizeze dupa partida cu "bancarii" o festivitate speciala care sa marcheze transferul capitanului la TSKA Sofia.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.