Oana Petrovschi a declarat ca Octavian Belu ii datoreaza mai multi bani. Vicecampioana mondiala la paralele a refuzat, ieri, oferta unor reviste din Romania de a poza goala.

Chiar in ziua procesului, au fost publicate citeva poze compromitatoare cu tine.
Erau fotografii facute pentru prietenul meu, nu erau cu caracter public. Cineva a vrut sa-mi faca rau, dar s-a intimplat exact invers. Am primit mai multe oferte de la reviste de profil din Romania care mi-au propus sa pozez topless sau nud si am refuzat, chiar daca mi se oferea o suma formata din cinci cifre. Nu voi poza goala, poate cel mult in costum de baie.
Exista oferte in acest sens?
Ma aflu in stadiul de discutii pentru un calendar pe 2006. Este vorba despre o companie americana de management sportiv, care vrea sa incheiem un contract pe patru ani in valoare de minimum 50.000 de dolari. Pozele vor fi facute in aceasta vara pe o plaja tropicala si, asa cum spuneam, cel mai sumar voi aparea in costum de baie. De asemenea, am primit propuneri pentru o carte autobiografica.
S-a vorbit si despre o caseta in care erai personajul principal.
-Nu era nimic compromitator pe acea caseta. Era doar o caseta de prezentare, cu niste miscari de dans si de gimnastica. Vroiam sa o trimit la Cirque du Soleil, sa intru si eu in trupa.
Si? Te-ai razgindit?
Intre timp am aflat de problemele pe care le am la coloana. Acestea nu-mi permit sa fac acrobatie.

"Nu am voie decit la inot"

Dupa ce vei termina liceul esti interesata sa te apuci de antrenorat?
Nici gind. Pentru a fi antrenoare am nevoie de un carnet, iar pentru asta trebuie sa urmez o facultate cu profil de sport. Din cauza problemelor la coloana nu am voie insa sa fac decit inot, asa ca nu pot urma cursurile unei astfel de facultati. Dar nu-i nimic. Voi da la Jurnalistica pentru ca imi place foarte mult.
Mi-am inceput deja ucenicia. Lucrez la doua ziare locale din Deva.

"Mama este vinzatoare"

Ti s-a reprosat de catre Marinica Pirvanescu, directorul liceului din Deva, ca nu prea treci pe la scoala din cauza serviciului.
Nu este adevarat. Am absente pentru ca a trebuit sa merg la Techirghiol pentru tratamentul la coloana. Iar in ceea ce priveste serviciul sint obligata sa lucrez ca sa ma pot intretine. Mama, care este vinzatoare in localitatea natala, Voiteg, ma ajuta si ea cum poate, dar ii este foarte greu.
Esti dispusa sa primesti cei 3.000 de euro si sa renunti la proces?
-Nici gind. Nu este vorba doar de 3.000 de euro, ci de mult mai mult. Eu am aproximat si am zis 5.000, dar poate fi si peste. Numai dupa primul concurs la care am participat, cel de la Paris Bercy, i-am dat lui Belu 2.000 de euro din cei 6.900 primiti. Dar am mai concurat la Glasgow, la Marsilia, la Debrecen, Stuttgart, Chunichi Cup. De la toate aceste concursuri mi-a cerut bani. Am mai avut si o demonstratie in Belgia, unde am primit din partea organizatorilor 800 de euro. Din acestia am refuzat sa-i dau ceva, pentru ca si lui i se daduse aceeasi suma. Mi-a tot strigat ca am sa-i dau bani, dar ma faceam ca uit.
Peste numai o saptamina vei implini 19 ani. Ce-ti doresti de ziua ta?
In primul rind sanatate. Sint fericita ca pentru prima data, dupa 12 ani, voi sarbatori alaturi de familie. Abia astept sa merg la mami.
De altfel, acolo vreau sa ma stabilesc, dupa ce termin liceul. Ma intorc acasa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.