Steaua si-a incheiat aseara turneul din Cipru cu o victorie, ros-albastrii sustinand la Larnaca ultimul amical in compania elvetienilor de la FC Thun. Stelistii au deschis scorul rapid, Dica punctand in minutul 9, dupa ce a primit o centrare de la Oprita. Rand pe rand, ambele echipe irosesc ocazii de gol insa acest scor se mentine pana in minutul 59, cand Moser, scapat in careu, reuseste egalarea. Acelasi Dica avea s-o aduca din nou pe Steaua in avantaj dupa ce in minutul 70 a fructificat o centrare de la Cristea. Meciul avea sa se termine cu scorul de 2-1 si gratie lui Hamutovski, care in final s-a opus de doua ori in extremis la suturile elvetienilor.

Astazi, la pranz, stelistii vor participa la complexul Plaza Romania la lansarea celor mai noi modele de ghete Nike, respectiv Nike Mercurial Vapor Gold si Nike Air Zoom Total 90 III Gold. Evenimentul va avea loc la ora 12.00, in magazinul Nike din acest complex. Pentru prima data stelistii vor purta ghete personalizate, fiecare model fiind creat special dupa marimile si modelul agreat de fiecare jucator si va avea inscriptionat numele posesorului. Aceste ghete vor fi purtate oficial pentru prima data la meciul pe care Steaua il va juca la Valencia. La lansare si-au anuntat participarea Mirel Radoi, Daniel Oprita, Vasili Hamutovski, Gabriel Bostina, George Ogararu, Sorin Ghionea, Petre Marin si membrii staff-ului tehnic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.