Oltchim Ramnicu Valcea a mai adus o vicecampioana mondiala, pe Luminita Hutupan-Dinu. Rulmentul Brasov a replicat prompt prin transferul interului Carmen Amariei-Lungu

Steluta Luca, Valentina Elisei-Ardean, Ionela Galca, Narcisa Lecusanu, Roxana Gatzel sunt doar cateva dintre handbalistele tricolore vicecampioane mondiale anul trecut, la Sankt Petersburg, care au semnat pentru cea mai galonata echipa de la noi, Oltchim Ramnicu Valcea. Lor li s-a adaugat, deunazi, Luminita Hutupan-Dinu (foto jos) , cel mai bun portar din lume si finalista a Ligii Campionilor cu Krim Ljubljana.

Campioana si detinatoarea Cupei Romaniei si a Challenge Cup, Rulmentul Brasov, considerata echipa "extraterestra" in duelul cu "galacticele" de la Ramnicu Valcea, a replicat cat se poate de prompt. A obtinut acordul uneia dintre cele mai valoroase handbaliste tricolore ale momentului, Carmen Amariei-Lungu, care va fi colega cu o Simona Popa-Spiridon, proaspat transferata de la Hypo Viena. Lungu vine de la Slagelse, dubla castigatoare a Champions League, unde inca-i colega cu trei dintre cele mai valoroase handbaliste (Petrovic, Milanovic, Savic) ale adversarei Romaniei in preliminariile CE 2006, Serbia.

Interesant este ca, din cauza unei operatii, Carmen va fi indisponibila aproape jumatate de an. Ca si Nicoleta Gasca, handbalista care va ajunge la Brasov direct de la Oltchim. Ca si faptul ca Rulmentul a aceptat sa le achizitioneze pe amandoua cunoscand starea lor de sanatate, stiind ca va putea sa le foloseasca doar daca va ajunge in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.