George Ogararu si-a vazut visul implinit semnand cu Ajax, iar ieri s-a intors in Romania. George Ogararu isi doreste foarte mult in acest moment sa castige campionatul cu Steaua pentru a incununa munca pe care a depus-o in acest ultim sezon.

PRO: Cum este, George? E tot ce ti-ai dorit?
GEORGE: Este un pas important in cariera mea. Cand ai o oferta de la Ajax, nu este foarte greu sa te decizi. Nu am stat niciun moment pe ganduri.

PRO: A fost usor sa schimbi tricoul ros-albastru cu cel alb-rosu?
GEORGE: (zambeste) Atata timp cat nu este in Romania, nu a fost foarte greu.

PRO: Cine te-a ajutat cel mai mult in acest transfer?
GEORGE: Au fost mai multe persoane. In primul rand familia, care m-a sustinut tot timpul. Marius Lacatus a fost cel care m-a sfatuit intotdeauna sa nu renunt, chiar si in perioada cand ajunsesem rezerva. Si, nu in ultimul rand, Walter Zenga, cu care am vorbit si inainte de a semna, si dupa. Cristi Chivu m-a sfatuit sa aleg Ajax daca am o oferta pentru ca este un club mare.

PRO: Care crezi ca a fost meciul care i-a lamurit pe olandezi ca meriti sa fii "lancier"?
GEORGE: Nu stiu ce sa zic. Am fost urmarit un an si jumatate, atat la toate meciurile internationale, cat si la unele din campionat.

PRO: Este greu sa te desparti de Steaua?
GEORGE: Imi va fi foarte dificil sa ma despart pentru ca pana acum Steaua a insemnat totul pentru mine. Nu ma gandeam ca ar fi o problema faptul ca nu voi pleca in strainatate vreodata. Imi doresc sa revin in Ghencea, la fel cum au facut Lacatus si Ilie Dumitrescu.

PRO: Care este cel mai mare regret al tau?
GEORGE: Sunt doua: primul este ca nu ne-am calificat in grupele Ligii Campionilor, iar cel de-al doilea ca nu am castigat Cupa UEFA. Sper totusi sa luam titlul, iar echipa sa joace in Liga Campionilor.

PRO: Vei mai evolua in aceste doua etape care au ramas din actualul sezon?
GEORGE: Daca antrenorul ma va opri in lot si ma va baga, bineinteles ca mi-as dori sa joc. Vreau sa castig campionatul cu Steaua, doar pentru asta am muncit un an intreg!


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.