Fosta adversara a giulestenilor din optimile Cupei UEFA il considera pe Daniel Niculae un jucator important pentru viitorul sezon si ii ofera atacantului roman un salariu anual de 700.000 de euro .
Scouteri ai clubului german i-au urmarit prestatiile in mai multe partide de campionat, dar si in finala Cupei Romaniei, de saptamana trecuta. Conform publicatiei Hamburger Morgenpost, nemtii sunt dispusi sa achite clauza de reziliere a contractului lui Niculae, in valoare de 3,3 milioane de euro, si sa-i ofere acestuia un contract pe patru ani si un salariu anual de 700.000 de euro, care ar urma sa creasca in fiecare sezon cu cate 150.000 de euro. in prezent, atacantul castiga anual 100.000 de euro.

Interesul celor de la Hamburg este cu atat mai mare cu cat s-au despartit deja de doua dintre vedetele din atac: Sergej Barbarez, transferat la Bayer Leverkusen, si Naohiro Takahara, care a plecat la Eintracht Frankfurt.

Conducerea giulestenilor pare sa se fi resemnat deja in privinta lui Nico: "Probabil ca Daniel Niculae va pleca. Are o clauza de reziliere si nu ne putem opune in caz ca el se intelege cu alta echipa. Este insa singurul jucator transferabil", a spus presedintele rapidistilor, Dinu Gheorghe.