Fostul premier italian Silvio Berlusconi a anuntat luni ca intentioneaza sa redevina presedintele clubului AC Milan, post pe care l-a parasit in 2001 pentru a evita un conflict de interese

"In cateva zile voi redeveni presedintele Milanului, deoarece conflictul de interese nu mai poate exista si, in plus, sunt si presedintele Consiliului de Administratie al clubului. In acest moment sunt liderul opozitiei si viitorul presedinte de la AC Milan", a declarat Berlusconi intr-o emisiune televizata, dupa ce coalitia de centru-dreapta a pierdut alegerile legislative din luna aprilie in dauna uniunii de centru-stanga condusa de Romano Prodi.

Clubul AC Milan este condus in acest moment de Adriano Galliani, care ocupa functiile de vicepresedinte si administrator delegat, dar este si presedintele Ligii Italiene de Fotbal.

Silvio Berlusconi a devenit proprietarul clubului in anul 1986, atunci cand a salvat Milanul de la faliment. De la venirea sa, formatia italiana a castigat de patru ori Liga Campionilor, de trei ori Supercupa Europei, de doua ori Cupa Intercontinentala, de sapte ori titlul de campioana si o data Cupa Italiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.