Fundasul se afla deja in capitala Olandei, unde va semna pentru "lancieri". El va avea un salariu de 800.000 de euro pe an, iar Steaua va primi 3,3 milioane de euro, un record pentru ros-albastri in ultimul deceniu! Fundasul de 26 de ani al Stelei se afla de ieri-dimineata in metropola olandeza, unde a si efectuat vizita medicala, fiind asistat de impresarul sau italian, Gianluca Tizi.

Tranzatia a fost confirmata ieri dupa-amiaza de noul antrenor al "lancierilor", Henk ten Cate: "Ma bucur ca l-am luat pe Ogararu. Mi-a placut aparatorul roman inca de cind l-am vazut prima oara, impotriva lui Heerenveen, in Cupa UEFA. Apoi, l-am mai urmarit o data pe video si mi-am intarit convingerea ca e un fotbalist de calitate. Cu el, vom fi mai puternici in sezonul viitor".

Gigi Becali a spus despre Ogararu ca "si-a facut datoria pentru club. Ne-am inteles repede, iar marti vom semna actele, pe fax". Finantatorul Stelei a mai declarat ca singurul semn de intrebare ar fi referitor la destinatia procentului de 5%, care in mod normal ar trebui retinut de Ajax si trimis clubului care l-a format pe jucator. "Cum Ogararu este crescut la Steaua, suma respectiva, de 150.000 de euro, tot noua ne revine", a explicat Becali.

Ogararua va deveni dupa acest sezon coleg cu Nicolae Mitea, iar salariul de 800.000 de euro pe an va fi aproximativ egal cu cel pe care l-a avut si Lobont la Ajax.