Becali promite 5.000 de dolari pentru jucatorii Sportului, dupa ce Simota a recunoscut ca a platit Nationalului 30.000 de dolari, desi clubul sau se afla in procedura de faliment

A alergat cu Maybach-ul dupa jucatorii Gloriei Bistrita pentru a-i lovi la buzunar cu 5.000-10.000 de dolari, asa cum sustine ca a facut si cu fotbalistii de la Farul, la Cluj a plecat cu o geanta ticsita cu 120.000 de dolari, in timp ce Federatia Romana de Fotbal (FRF) si autoritatile statului, de la DNA pina la Garda Financiara sau Parchetul General, si-au declarat in cor neputinta.

Emulii lui Becali

Acum, Gigi Becali are si emuli, moda premierelor indirecte extinzindu-se mai abitir ca gripa aviara. Inregistrat pe banda de presedintele CA de la National, Alin Simota de la Petrosani a fost nevoit sa recunoasca faptul ca a stimulat formatia bucuresteana cu 30.000 de dolari. Adrian Porumboiu a fost si el ispitit sa plateasca pentru a nu se baza doar pe impiedicatii de la propria echipa, dar a renuntat in ultimul moment. Obligati de relatarile din presa sa ia atitudine, procurorii de la DNA spun ca au deschis o ancheta si ca o sa ii audieze pe cei implicati, asa cum au citit ei ca fac carabinierii in Italia si ca o sa ii cheme la audieri pe impricinatii de la Steaua, Farul, Rapid, CFR Cluj, Jiul si Farul Constanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.