Aflat in relatii destul de incordate cu finantatorul Rapidului, George Copos, tehnicianul giulestenilor, Razvan Lucescu, a acceptat sa negocieze cu conducerea clubului Dinamo preluarea functiei de antrenor al echipei din Stefan cel Mare. ,,Razvan mi-a spus deschis ca a fost invitat de Dinamo si ca s-a dus. A discutat cu Dinamo. Este un om de caracter si pentru ca m-a anuntat, dar si pentru ca nu a refuzat o invitatie’’, a spus Copos. Speriat ca si-ar putea pierde antrenorul, vicepremierul nu a ezitat sa trimita sageti spre clubul din Stefan cel Mare: ,,Cei de la Dinamo trebuie sa inteleaga faptul ca nu au voie nici macar moral sa contacteze un antrenor sub contract’’, a avertizat patronul giulestenilor.

Negocieri la restaurant

Presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, s-a intilnit, saptamina trecuta, cu Razvan Lucescu la restaurantul Casa di David si au baut impreuna o cafea. ,,Eu cu Razvan m-am vazut intimplator. Trebuia sa am o intilnire de afaceri si am nimerit amindoi in acelasi restaurant. Erau douasprezece persoane cu mine. Razvan era cu parintii sai la masa. Daca voiam sa negociem ceva, nu cred ca o mai faceam intr-un loc public’’.

In iarna, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, si acelasi Razvan Lu-cescu s-au intilnit ,,intimplator’’ in aceeasi locatie cu virful lui Poli Timisoara, Viorel Moldovan. Urmare a acestei intilniri, peste numai citeva saptamini, Moldo-gol a semnat un contract cu echipa din Giulesti. De data aceasta, se pare ca Razvan Lucescu a refuzat.