Mircea Rednic s-a instalat in Stefan cel Mare cu planuri de viitor, el fiind preferat de actionari dupa refuzul lui Razvan Lucescu.

Aflat in relatii destul de incordate cu finantatorul Rapidului, George Copos, tehnicianul giulestenilor, Razvan Lucescu, a acceptat sa negocieze cu conducerea clubului Dinamo preluarea functiei de antrenor al echipei din Stefan cel Mare. ,,Razvan mi-a spus deschis ca a fost invitat de Dinamo si ca s-a dus. A discutat cu Dinamo. Este un om de caracter si pentru ca m-a anuntat, dar si pentru ca nu a refuzat o invitatie’’, a spus Copos. Speriat ca si-ar putea pierde antrenorul, vicepremierul nu a ezitat sa trimita sageti spre clubul din Stefan cel Mare: ,,Cei de la Dinamo trebuie sa inteleaga faptul ca nu au voie nici macar moral sa contacteze un antrenor sub contract’’, a avertizat patronul giulestenilor.

Negocieri la restaurant

Presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, s-a intilnit, saptamina trecuta, cu Razvan Lucescu la restaurantul Casa di David si au baut impreuna o cafea. ,,Eu cu Razvan m-am vazut intimplator. Trebuia sa am o intilnire de afaceri si am nimerit amindoi in acelasi restaurant. Erau douasprezece persoane cu mine. Razvan era cu parintii sai la masa. Daca voiam sa negociem ceva, nu cred ca o mai faceam intr-un loc public’’.

In iarna, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, si acelasi Razvan Lu-cescu s-au intilnit ,,intimplator’’ in aceeasi locatie cu virful lui Poli Timisoara, Viorel Moldovan. Urmare a acestei intilniri, peste numai citeva saptamini, Moldo-gol a semnat un contract cu echipa din Giulesti. De data aceasta, se pare ca Razvan Lucescu a refuzat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.