Atacantul Sportului Studentesc, Ionut Mazilu, spune ca nu mai vrea sa auda de Divizia A. El a aflat in pauza meciului cu Steaua de la medicul Pompiliu Popescu ca nu mai pleaca in turneu cu nationala in America

Cum e Ionut? E grava accidentarea?

Maine (n.r. azi) voi afla daca e doar o intindere sau chiar o ruptura musculara, ceea ar inseamna ca nu o sa mai prind ultimele doua etape din campionat.

S-a vorbit ca ai parasit terenul intentionat, ca sa ajuti Steaua?

S-au spus multe lucruri urate la adresa mea. Nu mai vreau sa aud de campionatul asta. Sper ca in vara domnul presedinte Siman sa ma inteleaga si sa-mi dea voie sa plec in strainatate. Am ajutat-o atat de mult pe Steaua, incat am pierdut turneul cu nationala in SUA.

Cand ai aflat ca nu mai mergi in SUA?

La pauza jocului cu Steaua am fost sunat de doctorul Pompiliu Popescu. Probabil ca a vorbit cu domnul Piturca si in urma acestei convorbiri s-a luat decizia de a se renunta la mine.

S-a vorbit ca unii dintre colegii tai ar fi jucat pentru Steaua...

Am citit si eu ziarele. Sunt foarte suparat. Nu am mai auzit asa ceva. Noi am avut o sansa uriasa, de care n-am stiut sa profitam. Am facut cel mai slab joc al nostru din acest campionat si s-a dovedit a ne fi fatal.

Crezi ca era normal ca la faza penalty-ului, Stancioiu sa-l atace pe Nicolita in apropierea careului de 16 m, in conditiile in care in careu se aflau multi jucatori?

Sigur ca nu era normal. El a mai gafat si in partida cu Iasiul intr-un mod asemanator. De aici si pana la a-l suspecta ca a vandut meciul e cale lunga.

Ce inseamna pentru Mazilu ratarea avionului pentru turneul din SUA?

E ca un bumerang care m-a lovit in ceafa. Se stia despre mine ca eram accidentat. La meciul de la Bacau am simtit o durere la pulpa piciorului stang.

S-a repetat si la unul dintre antrenamentele dinaintea partidei cu Steaua. Ce sa zic? Ma doare sufletul ca nu sunt acolo. Dar asa e viata. Mergem inainte, dar pentru moment nu mai vreau sa aud comentariile vehemente la adresa mea si a echipei Sportul Studentesc!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.