Hagi a plecat de la Poli dupa mai bine de o jumatate de an de la instalare. "Am venit pentru un proiect pe termen mediu si lung", spunea la sosire "Regele", care ieri, in jurul orei 14, a parasit Timisoara cu capul plecat.

"Plec dezamagit, deoarece nu am venit la Timisoara sa stau atat de putin timp. Imi pare, sincer, rau. Timisoara are posibilitati foarte mari pentru a face performanta, dar are nevoie de liniste si de gandire unitara. Sunt interese care fac rau echipei", a spus Hagi intr-o conferinta de presa ad-hoc, pe aeroport. El a lasat sa se inteleaga ca tocmai jucatorii au fost cei care l-au "sapat".

Dupa excluderea din lot a lui Stoica si Caramarin, au inceput problemele. Marian Iancu le-a luat apararea jucatorilor, lucru care a facut ca tensiunea sa ia amploare. Hagi a mentionat chiar partida cu Steaua, cand, spune el, lucrurile au scapat de sub control, au fost cateva incidente, dar nu le-a nominalizat. "Eu tin foarte mult, in vestiar, la disciplina. Cand vezi ce arata jucatorii in teren, nu e deloc usor. Acesta e motivul pentru care am ales sa plec. E o demisie de onoare, viata merge inainte", a mai spus Hagi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.