Formatia pregatita de Cosmin Olaroiu a invins meritat in Regie si mai are doua meciuri usoare de castigat, cu Jiul si cu FC Vaslui, pentru a deveni pentru a 23-a oara campioana Romaniei

"Razboinicii" lui Gigi au venit in Regie cu tot arsenalul - experienta, motivatie, sustinere din partea fanilor -, avand toate atuurile la dispozitie in fata unei echipe nesustinute nici financiar, nici de suporteri prea multi.

in jocul Stelei nu se mai simte disperarea de la Bistrita, si ocaziile de gol apar imediat. Mai intai lufteaza Cristocea (10) din mijlocul careului, apoi Iacob demareaza pe stanga, centreaza, iar Dica pune spitul, mingea ducandu-se razant de bara (16).

Steaua ramane fara Cristocea, Sportul - fara Mazilu, ambii accidentati. "Studentii" par loviti de tanc dupa iesirea golgeterului lor si trag din ce in ce mai tare frana de mana. Baietii lui Multescu asteapta mult de la "fineturile" lui Balan, dar acesta e prea timid pentru "terminatorii" Goian si Ghionea. Fara Mazilu, cu Balan la turatie medie, gazdele n-au nicio ocazie.
E alt meci in partea a doua. Ambele echipe lasa deoparte orice fel de "floricele" si joaca direct, pe poarta. Steaua inscrie prima, prin Nicolita (48 - lovitura de cap la o centrare a lui Dica), dar "studentii" se trezesc imediat: Balan bate o lovitura libera de pe dreapta si mingea intra la coltul lung, 1-1.

Desi e foarte cald, ritmul e bun. Rateaza Ogararu (54), iar apoi Curelea nu ajunge o minge pe care scria "gol" (57). Atacurile Stelei sunt mult mai lucide, mai asezate, in timp ce Sportul joaca la "fie ce-o fi". Oaspetii dau lovitura prin Nicolita. Acesta e singur la 12 metri, il dribleaza pe Stancioiu, care il faulteaza pe "septarul" ros-albastrilor: penalty fara dubii. Radoi suteaza tare si plasat: 2-1 (78).

Pana la final, "studentii" ataca haotic, portarul Stancioiu vine si el in careul advers, dar nimic nu se mai poate schimba. Steaua e prea matura ca sa piarda acest meci, pentru ca episodul Middlesbrough e deja istorie.

"Mi-am propus sa fiu cat mai antipatic si arogant pentru ca rapidistii au urlat 'I love you, Boro>>. Ne-au luat la misto incontinuu. invinsa lui Boro e acum pe primul loc, iar invingatoarea de sub Grant e un pic mai jos."
Mihai Stoica, manager general Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.