Procurorii anticoruptie au declansat o serie de investigatii cu privire la lumea fotbalului, inclusiv referitoare la posibile stimulari ale jucatorilor prin oferirea unor sume de bani de catre reprezentanti ai echipelor adverse, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii anticoruptie monitorizeaza informatiile privind anumite declaratii si actiuni ale patronilor de cluburi si jucatorilor. Saptamana trecuta, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a urmarit pe jucatorii echipei Gloria Bistrita prin Bucuresti, pentru a le promite sume de bani in cazul unui rezultat favorabil in meciul cu Rapid. Potrivit surselor citate, DNA nu face investigatii privind acuzatii de dare si luare de mita, "ci numai cercetari privind posibile aranjamente si anumite comportamente combative la cerere de pe terenul de fotbal care ar fi determinate de anumite sume de bani primite de jucatori".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.