Dinamo a invins la Mioveni pe FC Arges, scor 1-0, dar arbitrul Balaj n-a acordat un penalty clar pitestenilor

Argesul a inceput indraznet confruntarea cu Dinamo, anonimul Vasile Stan aruncand in lupta, inca din start, doi juniori. Ciprian Ionascu si Bogdan Stancu i-au inlocuit, la nici 18 ani, pe fostii "soldati" ai "Comandantului" Netoiu. Totul pentru a destrama legaturile bolnavicioase dintre cele doua cluburi.

S-a jucat pe bune si Dinamo a ratat in prima repriza cat tot returul, Bratu, Niculescu si Grigorie intrecandu-se in executii lamentabile. Golul "cainilor" a venit intamplator. Vladut Munteanu s-a impleticit la marginea careului argesean, mingea a ricosat la Danciulescu , iar "Corbul", fara gol in opt etape, a lovit magistral cu stangul (76). Suficient pentru revigorarea dinamovistilor chiar daca Prepelita, faultat in careu de Ropotan, putea aduce egalul de la punctul cu var. A decis arbitrul Balaj, care, desi aproape de faza, n-a acordat penalty. Dinamo a intrat intr-o cursa nebuna pentru un loc in UEFA, acolo unde anul acesta, la Marseille, tot un arbitru ii surghiunea departe de Europa.

Sustinere. Cei 300 de bucuresteni veniti la Mioveni au contestat conducerea clubului Dinamo, injurandu-i pe actionari, in frunte cu Vasile Turcu. Fanii alb-rosii au afisat un banner prin care il sustineau pe Florentin Petre in urma decesului tatalui sau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.