Mutu si alti internationali au plecat spre dimineata din barul lui Bogdan Mara

"Singurul sifonat pot iesi eu si jucatorii. Sint meciuri amicale care se vor uita repede. Importante sint jocurile din aceasta toamna in calificarile pentru CE 2008. Intilnim adversari dificili si vom avea meciuri foarte grele pe parcursul a citeva zile. Va fi o experienta pentru caracterul jucatorilor", a declarat Victor Piturca inaintea plecarii in SUA.

Dopaj cu somnifere

Selectionerul a recunoscut ca schimbarea de fus orar va afecta randamentul jucatorilor, mai ales in ultimele doua jocuri, cu Irlanda de Nord si Columbia, programate la interval de 24 de ore, dar medicul Pompiliu Popescu va incerca sa atenueze oboseala cu somnifere. Din cauza accidentarilor sau a altor probleme, s-a renuntat la Florentin Petre, Razvan Rat, Ciprian Marica, Cristian Chivu, Dorinel Munteanu si Nicolae Mitea, ultimul abia revenit dupa o mai lunga indisponibilitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.