Atunci cand, la data de 2 mai, fostul presedinte al Stelei, Marius Lacatus, a renuntat la functia pe care o ocupase mai mult onorific timp de sase luni, latifundiarul din Pipera a declarat ca a convenit cu el ca acesta sa treaca pe la club cel putin de doua ori pe saptamana, in calitate de prieten.

De atunci, asa-zisa prietenie dintre Gigi Becali si Lacatus s-a clatinat destul de tare, in urma unei declaratii data de finantatorul "ros-albastrilor". "Marius ar putea realiza ceva doar ca antrenor. In nici un caz din postura de conducator, pentru ca nu orice papagal este in stare sa ocupe o asemenea functie". Desi, latifundiarul din Pipera a incercat sa justifice ca afirmatia facuta nu se referea la Laca, ci la primul-ministru Tariceanu, "Fiarei" nu i-au cazut deloc bine spusele celui despre care considerase ca se despartise in relatii bune.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.