Universitatea Craiova a invins cu scorul de 2-0 formatia FC Sibiu, iar in urma acestui rezultat, "Stiinta" a promovat matematic in Divizia A

Aproape 6000 de fani ai "Stiintei" au venit la Tg. Jiu pentru a-si sustine favoritii intr-un meci care a insemnat revenirea Craiovei pe prima scena a fotbalului, dupa un an de chinuri. Spectacolul din tribune, unde cei prezenti au fost precum un vulcan, a fost transmis si in din teren, unde practic doar jucatorii Universitatii au contat, iar scorul de la pauza, numai 1-0, reusita apartinandu-i lui Ovidiu Stanga, in minutul 36, dupa o pasa inapoi a lui Garla, nu a reflectat diferenta existenta pe teren.

Repriza a doua a fost ceva mai stransa in primele minute, cand FC Sibiu a atacat periculos in cateva randuri, dar craiovenii au revenit in joc si am mai inscris o data, prin Jerry Gane, in minutul 82.

In ultimele 10 minute, tribunele au scandat numele lui Silviu Lung, proaspat legitimat la echipa din Banie, dar antrenorul Stanga a fost precaut si nu l-a introdus in teren.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.