Scandalul iscat din cauza fostului conducator al lui Juventus, Luciano Moggi, pus sub acuzare intr-o ancheta privind o presupusa frauda sportiva, l-a "inghitit" si pe Mutu. In timp ce Adi isi omoara timpul prin Bucuresti in asteptarea turneului american, procurorii italieni au demarat cercetarile la locuinta fotbalistului de la Torino. Astfel, joi, au fost scotocite casele lui Mutu, Ibrahimovic si Cannavaro. Perchezitia are legatura directa cu ancheta privind scandalul meciurilor trucate in Italia. Florin Raducioiu, fostul international care a jucat in Italia, a comentat, ieri, situatia: "Pacat de fotbalisti. Am inteles ca le-au rascolit apartamentele. Nu cred ca au vreo vina", a spus Raducioiu.

In timp ce Adi Mutu isi omoara timpul prin Bucuresti in asteptarea turneului american, procurorii italieni au dat buzna in locuinta fotbalistului de la Torino.

Scandalul iscat din cauza fostului conducator al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi - pus sub acuzare in cadrul anchetei privind presupusa manipulare ilegala a unor sume de bani, pentru asociere in vederea savarsirii de frauda sportiva precum si pentru concurenta neloiala pe piata transferurilor - se extinde pe zi ce trece.