Antrenorul giulestean ia in calcul sa pregateasca chiar o alta echipa din Divizia A. El apreciaza sansele sale de a ramane in Giulesti la 50%.

Razvan Lucescu e epuizat, dar fericit. La doar 37 de ani a reusit deja sa cucereasca primul trofeu din scurta-i cariera de antrenor. isi evidentiaza varsta atunci cand i se pomeneste de performanta obtinuta miercuri seara, sugerand faptul ca e pe drumul cel bun.

PRO: Cum te simti dupa ce ai castigat primul trofeu din cariera ta de antrenor?
RAZVAN: tinand cont ca am 37 de ani, iar la doar doi ani si jumatate dupa ce m-am apucat de aceasta meserie am reusit sa iau un asemenea trofeu, pot spune ca sunt intr-adevar fericit. Am inceput munca la Brasov, unde am avut rezultate bune. Am venit apoi la Rapid si am luat echipa dupa un sezon in care n-a reusit sa prinda cupele europene. Am avut un an greu la inceput si imi aduc aminte ca am terminat campionatul avand pe banca 4-5 jucatori imprumutati de la Magnetica.

PRO: Castigarea Cupei Romaniei reprezinta cumva o razbunare pentru iesirea din UEFA?
RAZVAN: Acest trofeu inseamna o confirmare a valorii noastre. Dovedeste ca parcursul nostru in Europa n-a fost intamplator. Cupa Romaniei ne da si un moral bun pentru meciurile care au mai ramas de disputat in campionat.

PRO: Ati declarat ca nu va mai ganditi la titlu...
RAZVAN: A fost o ironie. Pai daca adversarii nostri au afirmat ca daca bat pe Sportul ies campioni, inseamna ca stiu ei pe ce se bazeaza. Pentru ei, campionatul e deja jucat.

PRO: Te gandesti la plecare ?
RAZVAN: in proportie de 50%. Am petrecut la Rapid doi ani superbi si aceasta echipa va ramane in sufletul meu. E la fel ca prima dragoste, nu o poti uita niciodata. Au fost insa momente tensionate. Unii oameni le accepta, altii nu. Eu fac parte din a doua categorie. Am fost singur. Au existat declaratii neavenite in momente pe care nu le pot uita. Nu vreau sa fac un repros domnului Copos. Sunt corect si spun ceea ce gandesc. Cred ca intre noi doi au existat aceste divergente poate cauzate de faptul ca facem parte din generatii diferite. Acum, finalul campionatului e linistit la Rapid. Domnul Copos a facut eforturi si suntem cu banii la zi.

PRO: Ce ar trebui sa se intample ca sa ramai?
RAZVAN: Trebuie sa se lamureasca mai multe lucruri la club. Trebuie formata o strategie. Ma uit la ceea ce au facut cei de la Steaua dupa infrangerea de la Bistrita. Desigur, nu a fost elegant. Dar ura lor a reprezentat de fapt forta. Credeti ca daca noi am fi pierdut, am fi facut la fel? Ma indoiesc ca am fi fost la fel de uniti.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.