Ioan Andone a anuntat ca nu mai doreste sa revina la conducerea echipei Dinamo, fapt care ii pune in postura de favoriti pentru ocuparea acestui post pe Mircea Rednic si Razvan Lucescu

Antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, a declarat ca ar fi onorat sa antreneze in Stefan cel Mare, dar ca asteapta "sa se lamureasca problema actionarilor. Pana atunci nu vreau sa comentez zvonurile despre posibila mea venire la Dinamo".

"Oricine isi doreste sa antreneze Dinamo. Eu am fost contactat la inceputul returului, de atunci nu am mai vorbit cu nimeni. Astept sa se termine sezonul, dupa care voi vedea ce voi face in viitor", a mai spus Rednic, antrenor care mai este ofertat si de formatia cipriota AEL Limassol.

Cu toate ca Razvan Lucescu a avut un parcurs foarte bun la Rapid, acesta ar fi tentat sa paraseasca gruparea din Giulesti in vara. "Am trait momente foarte frumoase la Rapid, dar, la inceputul campionatului, in loc sa fim ajutati si sprijiniti de conducere, am fost loviti", a motivat Lucescu posibila plecare.

Desi este putin probabil, daca Rednic nu va accepta sa preia echipa, actionarii de la Dinamo mai au doua variante: Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita si Gigi Multescu, de la Sportul Studentesc.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.