Pentru prima data dupa sezonul 1998-1999, “cainii” risca sa rateze participarea in Europa.

Cu trei etape inainte de final, Dinamo se afla pe locul patru in clasament, la patru puncte distanta de locul doi, ocupat de Rapid.

In ce se poate traduce situatia ros-albilor la ora actuala? Dupa ce sansele la castigarea titlului au fost compromise, "cainii" se afla la un pas de a rata calificarea intr-o cupa europeana, ceea ce ar completa un sezon dezastruos pentru trupa din Soseaua Stefan cel Mare. Acesta pare a fi un deznodamant logic daca ne aducem aminte ca si ultima formatie la care Ioan Becali a ocupat functia de presedinte pentru o perioada, si anume Rapidul, a ramas si ea pe dinafara competitiilor europene la capatul domniei lui Giovani.

"Tragedia" ratarii Cupei UEFA nu s-a mai intamplat in "Groapa" din sezonul 1998-1999, atunci cand bucurestenii au terminat editia 1997-1998 a Diviziei A pe locul sase, iar drumul lor in Cupa Romaniei s-a oprit in semifinale. Echipa de atunci a fost condusa de pe banca de Viorel Hizo intre etapele 1 si 28, dupa care Cornel Dinu a coborat in iarba, fara insa a reusi sa salveze ceva.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.