Echipele ies pe gazon, iar in peluze fanii se dezlantuie. In peluza din dreapta tribunei principale, catalanii construiesc o coregrafie in culorile traditionale, pe care scrie mare "Barça".

De partea cealalta, fanii "tunarilor" coloreaza peluza in galben, culoarea tricourilor in care evolueaza favoritii lor. In iarba incepe spectacolul, spaniolii fiind favoriti din toate punctele de vedere. Dar ocaziile de gol ratate de Henry ii dau fiori lui Rijkaard si astern linistea in randul fanilor "blaugrana".

Treziti de raidurile londonezilor, Ronaldinho si compania pun stapanire pe mijlocul terenului, brazilianul inventand pase magice pentru colegii sai. Sansa parea a fi de partea spaniolilor dupa eliminarea portarului Jens Lehmann, faza la care norvegianul Hauge greseste, oprind jocul, desi poate foarte bine sa aplice legea avantajului si sa valideze golul lui Giuly. 20 de minute mai tarziu, Sol Campbell detoneaza bomba pe "Stade de France", marcand cu capul dupa o lovitura libera acordata usor de centralul norvegian. Asta in timp ce conationalul sau Ole Hermann Borgan vede finala in fotoliu, inlocuit fiind, din cauza ca a pozat in tricoul Barcelonei, cu Arield Sundet. Urmeaza insa aproape o ora de foc, cu atacuri succesive ale Barçei. Intr-un final, rezistenta titanica a "tunarilor" ia sfarsit, Eto’o si Belletti desfacand lacatul apararii englezilor.