Zicu si Grigorie mananca la McDonald’s inainte de miezul noptii

Sportul de performanta, in general, si fotbalul, in special, au cateva reguli foarte clare.

Foame mare, monser, bine ca nu avem nutritionist la echipa!

Intre ele se detaseaza modul in care sportivii pot sa-si petreaca timpul liber in afara programului de antrenamente sau competitie. Strictetea orelor dedicate odihnei se prelungeste la alimentatia impusa celor care fac performanta.

Tocmai de aceea surprinde pe toata lumea felul in care isi petrec serile doi dintre cei mai importanti jucatori de la Dinamo, Ianis Zicu si Stefan Grigorie. In conditiile in care echipa lor este foarte aproape sa rateze toate obiectivele fixate inaintea sezonului, cei doi fotbalisti fac curse in oras noaptea si se alimenteaza din belsug la ore la care ar trebui sa fie in pat.

Potol la "greu", pande prin Bucuresti

Cu putin inainte de miezul noptii, Ianis Zicu si Stefan Grigorie, insotiti de un prieten, ajung la restaurantul McDonald’s din Piata Buzesti. Dupa o masa copioasa, cei doi se urca in masina Audi A8 a primului si pleaca in vajaiala. Ajung pe o strada retrasa din cartierul 1 Mai. Parcheaza, ies din masina si vorbesc mai multe minute la telefoanele personale. Pentru ca nu gasesc ceea ce cauta, fotbalistii de la Dinamo se urca in masina si se intorc in parcarea restaurantului in care mancasera mai devreme. Dupa alte cateva minute de parlamentari telefonice, Zicu se urca in masina si pleaca acasa. Grigorie a parasit parcarea in Matizul prietenului care i-a insotit.

Zicu si Grigorie se despart cu greu. Trebuie sa o faca pentru ca telefoanele nu i-au ajutat sa-si faca alt program

Campionii distractiei

Dinamo nu traverseaza o perioada tocmai linistita. A ratat Cupa UEFA, Cupa Romaniei si pastreaza sanse mici la castigarea campionatului. In ultimii ani, presa i-a descoperit pe jucatorii de la Dinamo in numeroase episoade care fac deliciul cititorilor rubricilor mondene. Chefurile prelungite, incursiunile prin cazinouri, scandalurile prin discoteci sau povestile de dragoste cu vedete din showbiz au tinut paginile ziarelor mai mult decat performantele sportive.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.