Dupa ce a devenit campion al Ucrainei pentru a doua oara consecutiv, cu sahtior Donetk, Lucescu senior spune ca nu are de gand sa plece de la trupa miliardarului Rinat Ahmetov. Observator atent a tot ceea ce se intampla in tara, el crede ca Steaua este favorizata in lupta pentru titlu. Antrenorul care a castigat sase titluri cu cinci echipe din trei tari este de parere ca, in urma evenimentelor petrecute la meciul Gloria Bistrita Steaua, care au dus la suspendarea arbitrului Ionica Serea, ros-albastrii nu mai au cum sa piarda campionatul: "A fost sanctionat pentru lucruri minore. Sunt greseli inerente, dar sa faci din asta o chestiune nationala este prea mult.

Si Rapid putea cere trei penaltiuri la meciul cu Farul, iar acum ar fi fost campioana. Practic, s-a trasat o linie pe care trebuie sa o urmeze arbitrii. Iar asta s-a vazut la partida Steaua - CFR Cluj, la care oaspetilor li s-a refuzat un 11 metri. E clar, Steaua e ajutata sa iasa campioana. Nu am niciun dubiu". Lucescu este la fel de vehement si in ceea ce-l priveste pe Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, fiind de parere ca acesta ar trebui sa-si prezinte demisia dupa ce l-a delegat pe fiul sau, Augustus Constantin, la partida Steaua - CFR.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.