Pentru a doua oara consecutiv, sahtior Donetk, cu Mircea Lucescu la timona, a cucerit titlul in Ucraina, dupa ce a invins la baraj, cu 2-1, pe Dinamo Kiev. Acesta ar putea fi ultimul meci al tehnicianului roman pe banca "minerilor", acesta aflandu-se in discutii cu Trabzonspor.

Dupa 30 de etape, cele doua rivale se aflau la egalitate de puncte, 75, pentru desemnarea campioanei fiind necesara disputarea unui meci pe teren neutru, la Krivoi Rog. Lucescu a inceput partida cu doi romani in primul 11, Ciprian Marica si Razvan Rat, primul reusind sa deschida scorul in minutul 59, cu o lovitura de cap, dupa ce, tot el, cu cateva secunde inainte, trimisese balonul in bara. Kievul a replicat 20 de minute mai tarziu, cand Rodolfo a restabilit egalitatea, moment in care Lucescu a facut o mutare inspirata, inlocuindu-l pe Marica cu Agahowa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.