Augustus Constantin, centralul meciului Steaua - CFR si fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, a primit o nota foarte mare, peste 7, desi a gresit grav Augustus Constantin a facut aproape aceleasi erori ca Ionica Serea, primul gresind in favoarea Stelei, al doilea, in defavoarea ei

La diferenta de o saptamana, doi arbitri, Ionica Serea si Augustus Constantin, au condus partide ale echipei Steaua si au facut greseli grave. Diferenta, primul le-a comis impotriva campionilor, celalalt in favoarea lor.

Acum o saptamana, intreaga mass-media, inclusiv ProSport, l-a pus la zid pe centralul din Focsani pentru felul in care a arbitrat meciul Gloria Bistrita - Steaua (1-0). Lui i s-au imputat doua penalty-uri neacordate celor din Ghencea, dar si neeliminarea jucatorilor ros-albastri Mirel Radoi si Victoras Iacob, ultimul vazand in cele din urma cartonasul rosu, dar pentru o greseala ulterioara.

Duminica seara, un arbitru FIFA, Augustus Constantin, la Steaua - CFR Cluj (2-0) a comis o serie de greseli nepermise la un asemenea nivel: nu a acordat cate un penalty de fiecare parte, nu i-a eliminat pe stelistii Dorin Goian si Mihaita Nesu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.