Scandalurile fara limita generate de rezultatele slabe din ultimul timp ale "ros-albilor" au schimbat, in premiera, politica echipei din sos. Stefan cel Mare. (Florin Saiu)

Din aspiranta permanenta la titlul de campioana, Dinamo va deveni, conform planurilor lui Nicolae Badea, o echipa de locurile 3-4. "La urmatoarea sedinta a CA voi propune un obiectiv minimal pentru Dinamo, valabil pe o perioada cuprinsa intre doi si patru ani, avand ca obiectiv reconstructia echipei si atingerea unui loc care sa ne permita calificarea in Cupa UEFA", a fost declaratia-soc a presedintelui dinamovist.

"Daca din sezonul urmator stabilim ca obiective castigarea titlului si a Cupei, ca pana acum, punem iar presiune pe echipa si nu ne mai redresam. Vom reevalua, vom face restructurari si abia apoi vom reconstrui. In urmatorii patru ani ne vom multumi cu un loc in Cupa UEFA. Nu excludem aducerea unui antrenor strain la Dinamo. " [...]


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.