"Studentii" pun rezultatele excelente pe seama lui Gigi Multescu pe care-l considera drept un adevarat prieten. in momentul in care Gigi Multescu a preluat echipa nu putini au fost cei care au crezut ca Sportul va avea probleme si se va zbate undeva prin subsolul clasamentului.

Plecarea lui Dan Petrescu la Wisla Cracovia nu i-a demoralizat insa pe "studenti". Privit, la inceput, cu scepticism chiar de jucatori, Multescu a stiut sa se impuna printre elevii sai. Rezultatul? Sportul a devenit liderul Diviziei A, si nu din intamplare. Iar acum se gandesc tot mai serios la titlu, un obiectiv pe care alb-negrii il cred realizabil.

Majoritatea fotbalistilor din Regie cred ca schimbarea antrenorului reprezinta principalul atu al acestui parcurs halucinant. "Dan Petrescu este un antrenor mai dur, strict, care se baga de multe ori si in viata noastra personala. Se crease o presiune artificiala care dauna. Ca sa nu mai zic ca Petrescu dorea in primul rand ca noi sa nu luam gol si apoi sa marcam. Ori daca te aperi nu prea mai ai timp sa si inscrii", ne-a spus un jucator, sub anonimat.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.