Steaua nu avea dreptul la vreo eroare in meciul contra Clujului, dupa ce Rapid si incredibila formatie a Sportului si-au pastrat pozitiile amenintatoare din clasament.

Daca ros-albastrii au ambitia castigarii titlului, ardelenii vor sa atace Cupele Europene, iar pretentiile celor doua formatii si-au pus amprenta asupra partidei, care a avut un ritm bun. De altfel, intaratati de culoarea visinie a tricourilor celor de la CFR, care le-a amintit de rivalii din Giulesti, stelistii s-au aruncat din start spre poarta clujenilor. Astfel ca dupa doar cinci minute de joc, Oprita a scapat singur cu Martin Tudor, dar goalkeeper-ul a blocat excelent sutul fostului sau coechipier din Ghencea. Formatie solida, matura, "ceferistii" au aratat ca un luptator mai putin impunator, dar bine infipt pe picioare, care a echilibrat rapid si cu calm infruntarea.

Dovada a fost ocazia lui Coroian din minutul 25, cand mijlocasul a patruns pe neasteptate frontal, a avut o sansa enorma de a-l executa pe Carlos, insa a lovit prost mingea spre norocul portughezului. La finalul primei parti, Steaua si-a marit numarul sanselor de a deschide scorul, personajul principal fiind Nicolita: in minutul 40, Dica i-a pasat excelent lui "Jardel", acesta a patruns in careu, dar sutul sau spre coltul scurt a lovit plasa laterala.

Dupa pauza, in prim-plan a ajuns Goian, dupa o ratare monumentala din careul mic. Fundasul a fost insa unul dintre marcatorii importanti ai Stelei in Europa si a confirmat si aseara apetitul sau pentru gol: in minutul 58, acesta a reluat cu capul sub transversala lui Tudor pentru 1-0. Dorinel Munteanu nu a mai rezistat pe banca si a intrat pe teren pentru a schimba soarta meciului. Deageaba insa, pentru ca Dica a parafat victoria ros-albastrilor in minutul 84. Steaua a castigat si ramane favorita la titlu, chiar daca ardelenii ar fi meritat penalty la o interventie a lui Baciu asupra lui Tilinca, iar Minteuan si Surdu au sutat de cateva ori periculos de la distanta.