Jean Valvis a vazut meciul Rapidului cu Gloria alaturi de George Copos, pentru prima data dupa calificarea istorica a giulestenilor in sferturile Cupei UEFA
Scandalul iscat de seful LaDorna inaintea meciului de la Hamburg, cand a promis jucatorilor 50.000 de euro in caz de calificare, s-a stins dupa jocul de campionat cu Gloria Bistrita. Incoltit din toate partile, inclusiv de suporteri care s-au oferit sa plateasca ei jucatorii, Valvis a fost fortat sa-si respecte cuvantul. El a dat cei 50.000 de euro, si a luat loc linistit langa Copos pentru a viziona partida cu Gloria lui Padureanu.

Bucuros pentru succesul Rapidului, Valvis a uitat repede ca nu a mai gasit loc liber langa Copos la meciurile giulestenilor. Intrat din nou in gratiile vicepremierului, Valvis trebuie sa fie mai atent la ce spune. Altfel, dand vina pe ceilalti ca nu sunt de acord cu promisi-unile sale, el se poate compromite, daca nu deja a facut-o partial, atat in fata fotbalistilor, cat si a conducatorilor de la Rapid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.