Fostul golgeter Ionel Danciulescu si-a trecut o singura data numele pe lista marcatorilor intr-un meci oficial de cand s-a intors din China, in partida cu Poli Iasi incheiata la egalitate

Desi s-a refacut perechea de atacanti Niculescu - Danciulescu, dupa revenirea ultimului din campionatul chinezesc, cei doi nu mai reusesc sa fie la fel de eficienti.

Daca "nouarul" ros-albilor a reusit sa inscrie in acest retur de sase ori, ajungand la cota 11, prin care ocupa treapta a treia a podiumului golgeterilor din campionatul actual, "Danciu-gol" nu mai merita acest apelativ.

Dupa inceperea pregatirii de iarna sub comanda spaniolului Esteban Vigo, Danciulescu nu reusea sa-si reintre in mana. intrebat de ProSport ce se intampla cu el, jucatorul a raspuns: "Nimic deosebit. in primul rand uitati-va cat am jucat in aceste amicaluri. Se cauta deocamdata formula ideala de echipa, iar in pregatire s-au incercat diferite variante". Dupa care, imediat, a marcat cateva goluri, cu Juventus Colentina si in turneul din Antalya. Dar odata cu inceperea sezonului oficial nimic. A inscris un singur gol, cu Poli Iasi (1-1), la Bucuresti, cand a impins mingea in plasa de la cativa centimetri de linia portii, la o lovitura de cap a lui Galamaz, cand balonul ar fi intrat oricum in plasa.

Contactat ieri, Danciulescu a fost deranjat de faptul ca se reia acest subiect si, justificand faptul ca trebuia sa se prezinte la o sedinta inaintea antrenamentului de aseara, a amanat o discutie pe aceasta tema. Probabil ca spera sa sparga din nou aceasta ineficacitate in meciul de astazi cu FC Vaslui.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.