Anchetati de Parchetele din Napoli si Torino, membrii Consiliului de Administratie au decis sa renunte la functii

Juventus se afla pe primul loc in Serie A si mai are nevoie de un rezultat de egalitate in ultima etapa pentru a deveni campioana a Italiei. Cu toate acestea, in locul sampaniei din frapiera, conducatorii clubului din Torino isi pregatesc bocceluta pentru inchisoare. Scandalul declansat de publicarea stenogramelor cu convorbirile telefonice purtate de directorul general, Luciano Moggi, si inalti oficiali ai federatiei italiene si ai UEFA a fost urmat de trei anchete.

Amploarea cercetarilor i-a determinat pe patronii de la Juventus sa ia masuri urgente, joi seara fiind programata o intrunire de urgenta a Consiliului de Administratie. Asa cum era de asteptat, aceasta s-a terminat dupa citeva ore cu demisiile intregului staff administrativ, de la directorul general Luciano Moggi pina la administratorul delegat Antonio Giraudo, si presedintele gruparii, Franzo Grande Stevens.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.