Desi a evoluat sters, giulesteanul a inscris un gol care duce Rapidul pe prima pozitie a clasamentului macar pana in aceasta seara. Presiunea exercitata de Gigi Becali si onoarea Bistritei lui Sabau au facut din meciul de aseara unul cu miza.

Partida a inceput furibund, cu Rapidul lui Razvan Lucescu atacand in valuri si cu ardelenii masati in propriul careu. Dominarea giulestenilor a fost haotica, in ciuda unor gafe impardonabile ale portarului Albut si ale fundasului Chibulcutean, insa Daniel Niculae si mai ales Daniel Pancu au ratat ca in curtea scolii. Cel din urma a fost autorul unui voleu de exceptie (‘30), dar mingea a trecut milimetric pe langa bara portarului, care a facut minuni in etapa trecuta cu Steaua. Prima parte s-a incheiat cu multi nervi si cu reprosuri la adresa arbitrului Martis, care n-a dictat minute de prelungire.

Repriza secunda a inceput in acelasi ritm, dar mai toate actiunile giulestenilor s-au oprit in gheata unui Pancu, lent si neinspirat. Fostul jucator al lui Besiktas a fost pana la urma eroul partidei, clasa sa iesind la iveala in minutul 66, cand, plecat de la limita ofsaidului, a sutat sec pe langa Albut: 1-0.

Atmosfera a devenit vulcanica pe stadion si au curs ironiile la adresa lui Gigi Becali. Gloria a dat iluzia unui gol egalizator cand Tarnavean a sutat razant peste bara lui Coman in minutul 83, dar scorul a ramas neschimbat, chiar daca finalul i-a gasit pe oaspetii tardiv revigorati in careul giulestenilor.
Trei puncte mari pentru gazde in lupta pentru titlu si cateva zeci de mii de euro ramasi in buzunarele latifundiarului din Pipera. Rapid e lider si asteapta acum pasii gresiti ai Sportului si ai Stelei, care vor juca, astazi si maine, cu FCM Bacau si cu CFR Cluj.

Nea Jean Padureanu s-a plans la LPF si la FRF

Presedintele Gloriei a mai facut ieri doua memorii, dupa cel impotriva lui Mihai Stoica. De data aceasta a fost vizat Gigi Becali. "Am instiintat LPF si FRF vizavi de ce s-a intamplat joi cu jucatorii echipei Gloria. S-a procedat intr-un fel chiar vulgar cu promiterea acelor bani, cand au fost urmariti cu masina prin Bucuresti. Nu este corect. Pot sa numesc acea actiune chiar o agresiune. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Pe mine nu m-au interesat niciodata banii", a afirmat Padureanu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.