In urma incidentelor provocate de suporterii giulesteni la partida Steaua - Rapid, scor 0-2, din cadrul etapei a XXV-a a Diviziei A, FC Rapid a primit un ultim avertisment si o penalitate financiara de 1.500 de euro.

"Cazul Steaua-Rapid nu a fost aminat de dragul aminarii. Pentru a nu exista discutii am solicitat completarea probelor si abia ieri (n.r. - miercuri) a fost indentificat suporterul rapidist care a aruncat torta. Este un element singular si nu ne aflam in stare de recidiva de scandari, ci pe obiecte aruncate care nu au ranit pe nimeni. Ca sa nu se spuna ca influentam sfirsitul de campionat, acordam FC Rapid un ultim avertisment pentru conduita unora dintre spectatori si o penalitate financiara de 1500 de euro", a spus Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Disciplina a FRF.

Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca era normal ca gruparea giulesteana sa primeasca acesta sanctiune, pentru ca a fost vorba de comportamentul unui singur suporter. "A fost un caz izolat, deci nu toata lumea s-a manifestat asa. Era normal sa nu fim sanctionati drastic, nu toata lumea trebuie sa plateasca pentru un suporter care a aruncat cu o torta", a explicat Dinu Gheorghe.

Nici suporterul care a aruncat o torta in timpul partidei nu a scapat, el fiind amendat de Jandarmerie cu 600 de lei.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.