Middlesbrough a fost calcata in picioare in finala Cupei UEFA de catre spaniolii de la FC Sevilla, scor 4-0.

Pentru englezi, care au provocat atata suferinta Stelei in semifinale, s-a intors roata. Dupa 1-0 la pauza, prin reusita lui Luis Fabiano, maestrii revenirilor au lasat impresia ca pot egala. Norocul din partida cu echipa lui Cosmin Olaroiu, n-a trecut insa Canalul Manecii, pana la Eindhoven. Providential acum doua saptamani, australianul Mark Viduka a fost ratangiul serii. Clipele de cosmar din ultimele secunde de pe Riverside, cand "ros-albastrilor" le-a fost refuzat un penalty, s-au razbunat miercuri seara. La un fault evident in careu al capitanului Sevillei, Javi Navarro, asupra lui Viduka arbitrul s-a facut ca nu vede. A urmat apoi o jumatate de ora exceptionala pentru mijlocasul italian Enzo Maresca (cel care avea sa fie declarat jucatorul meciului). Acesta a reusit dubla, iar orice urma de emotie pentru iberici a fost spulberata de Frederic Kanout? care a fixat tabela la 4-0, in ultimul minut de joc. Intrarea "sperietorii" Massimo Maccarone n-a mai contat.

Bucurie nemaivazuta

"Europa nu a vazut niciodata atata bucurie" a titrat ieri cotidianul "Marca", dupa victoria Sevillei in finala Cupei UEFA. "FC Sevilla a trebuit sa astepte 57 de ani, 10 luni si sase zile pentru a ridica o alta cupa, de aceasta data europeana", a notat "Marca", prezentand pe prima pagina echipa invingatoare, cu Cupa UEFA in maini, alaturi de Principele de Asturia, Felipe, si sotia sa Letizia.

Europa se inchina

"Ole, Ole, Ole y...ole", a titrat cotidianul "AS", care scrie in cronica meciului ca "Europa se inchina in fata Sevillei". "Este incredibil ce se intampla intr-o zi de finala de cupa europeana. Incredibil, inegalabil, irepetabil. Ceva ce se poate intampla o singura data in viata. Pentru englezi, un debut. Pentru Sevilla, la 43 de ani de la o finala de Cupa Spaniei, pierduta in fata echipei Real Madrid", scrie "AS", care ii lauda pe suporterii formatiei Middlesbrough, despre care sustine ca sunt sensibili, corecti si incantatori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.