Situatia s-a repetat saptamina trecuta la meciul disputat de Farul in Giulesti

Ramas fara cei mai buni discipoli pentru ultimele etape, care si-au zdrobit chipul reflectat in geamurile de la Bistrita sfirsind cu venele taiate, "Razboinicul Luminii" iese la atac cu punga de bani pentru a fi sigur ca anul viitor va putea, la deplasarile cu Steaua in cupele europene, sa-si reinnoiasca garderoba la magazinele din centrul Londrei frecventate si de sultanul Bruneiului. Strategia a fost testata cu succes saptamina trecuta, cind Gigi Becali l-a sfidat din nou pe Sebastian Bodu, anuntind ca a premiat jucatorii Farului pentru a-i incurca pe rivalii de la Rapid. Ea se va repeta, dupa toate probabilitatile, la sfirsitul acestei saptamini, beneficiari fiind chiar rivalii de data trecuta.

Fiscul doarme-n ghete

Nederanjat de oamenii Fiscului, Becali a anuntat, in direct la PRO TV, ca va incerca sa le ofere bani jucatorilor echipei Gloria Bistrita pentru a-i motiva in vederea meciului cu Rapid, care se va disputa vineri seara. "Eu am sa vorbesc cu echipa, direct cu jucatorii, o sa las banii acolo si le zic: 'Luati!>>, asa cum am facut si cu Farul. Si sa vedeti cum se vor intimpla surprize mari...", a declarat Becali. Referitor la aceasta intentie, Sabau a spus ca aceasta este problema conducerii: "Pe mine ma intereseaza sa antrenez cit mai bine echipa, sa obtin rezultate", in timp ce jucatorii au declarat ca vor lua banii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.