Posibila venire a lui Plesan la Dinamo nu este privita cu ochi buni de toata lumea. Suporterii "cainilor rosii" au atacat ieri in termeni deosebit de duri transferul mijlocasului craiovean. "Nu-l vreau pe Plesan la Dinamo! Daca va veni o va face numai din obligatie si oricum a spus recent ca ar prefera Bragadiru AEK in locul lui Dinamo... Ar fi bine sa ne orientam catre alt mijlocas, pentru ca Plesan nu este o solutie viabila", a scris "andrei" pe site-ul dinamo-online.ro. Alti fani au avut insa o reactie mult mai dura. "Conducerea clubului isi probeaza inca o data, daca era nevoie, neprofesionalismul si nepriceperea manageriala. Eu, ca suporter, nu le pot cere lor sa-si iubeasca clubul asa cum il iubesc eu, pentru ca la nivelul lor banii sunt cei mai importanti... insa pot sa-mi exprim public dezaprobarea fata de ultimele actiuni (vezi plecari la Poli Timisoara, ratatul de Plesan), a scris si "nucelo". "Incredibil ce se intampla la Dinamo... Borcea nu stie cum sa dea o lovitura de imagine sa aiba cu ce se lauda. De ce se vrea aducerea lui Plesan? Intarim atacul, intarim atacul si slabim apararea, care si asa era varza. Plangem dupa fundasi de cativa ani incoace, dar nu reusim sa aducem 2-3 fundasi de valoare.

Parca vad ca spre finalul perioadei de transferari aduc iar 2 fundasi de genul Okunowo sau Meride si o dam de gard iar", a postat si "cristi". In alta ordine de idei, patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a declarat ca este aproape de a ajunge la un acord cu Dinamo in privinta imprumutului atacantului Alexandru Baltoi. "Cel mai aproape de Dinamo este Baltoi. Dinamo a cerut mult (500.000 de dolari), insa cred ca ne vom intelege. In curand vom merge la Bucuresti si cred ca il vom lua pe Baltoi pana in vara, cu drept de optiune", a spus Staicu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.