Cu venele taiate in geamurile stadionului de la Bistrita, „finul“ se pregateste sa-i ia locul lui Gerrard, in cazul in care acesta se transfera la Real Madrid. Pe fir e si Tottenham Hotspur, care si-a manifestat intentia de a-l transfera pe mijlocasul stelist

Parcursul senzational al Stelei din Cupa UEFA a atras atentia cluburilor din Albion, multe dintre ele aflandu-se cu lupa dupa jucatorii romani. Capitanul Mirel Radoi detine potrivit lui Mihai Stoica recordul de oferte (7). El este, in opinia majoritatii, si cel mai valoros fotbalist din Divizia A . Povestea transferului lui Radoi se leaga de Stoica si de relatia de prietenie a acestuia cu Ronny Rosenthal, un fost jucator al cormoranilor. Radoi indeplineste toate conditiile necesare unui transfer in Albion, el avand 35 de selectii la echipa nationala a Romaniei.

Impedimentele pentru mutarea la campioana Europei sunt reprezentate de cifra de transfer si de plecarea lui Gerrard la Real Madrid. Daca despre Gerrard lucrurile sunt aproape sigure, ramane de urmarit cum va reactiona Gigi Becali la oferta englezilor. Singurul care il poate convinge la perfectarea actelor este Mihai Stoica, omul in care latifundiarul are cea mai mare incredere la Steaua. Cormoranii au oferit 5 milioane de euro, in timp ce finantatorul nu bate palma decat pentru 7 milioane de euro. Pe firul transferului lui Radoi a intrat cu sanse bune de a-l achizitiona si clubul evreilor din Londra, Tottenham Hotspur, tot prin omul de legatura care este Rosenthal.

Cine e Ronny Rosenthal

S-a nascut la Haifa (Israel), la 11 octombrie 1963 si a jucat pentru echipa nationala a Israelului 60 de meciuri, marcand 11 goluri. A jucat multe sezoane in Anglia, dintre care cele mai importante au fost la Liverpool (1990-1994) si Tottenham Hotspur (1994-1997). Si-a incheiat cariera de jucator la Watford (1999), mama lui e de origine romana si momentan este agent de jucatori, avand legaturi apropiate cu stafful campioanei Europei si cu cel al clubului londonez Tottenham.

Ogararu e primul care pleaca

Fundasul dreapta al echipei din Ghencea va spune adio Stelei la terminarea campionatului. Cu o personalitate excesiva, OG nu a fost niciodata in gratiile lui Mihai Stoica, iar oferta de 1,5 milioane de euro de la Olympique Marseille nu are cum sa fie refuzata de Gigi Becali. "N-am cum sa ma opun unei asemenea oferte, mai ales ca Ogararu joaca fundas", a comentat finantatorul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.