FC Sevilla si Middlesbrough joaca diseara finala Cupei UEFA

Emotii mari! Steaua joaca din nou cu un trofeu european pe masa! Dupa Betis, va veni si randul celor de la FC Sevilla sa fie surclasati de baietii lui Cosmin Olaroiu? Aduceti Cupa la Bucuresti! Cam asa am fi dorit sa prezentam finala actualei editii a Cupei UEFA. Si asa am fi scris in ziarul de azi in cazul in care meciul de la Middlesbrough s-ar fi incheiat in minutul 30, cand "ros-albastrii" conduceau cu 2-0 si aveau scorul general de 3-0.

Din pacate, insa, fotbalul se joaca pana in minutul 90 si englezii au avut in echipa un Maccarone care ne-a dat lovitura dupa lovitura. Asa ca - in timp ce englezii se pregatesc de marea confruntare de la Eindhoven, iar antrenorul lor, Steve McClaren, a devenit selectionerul echipei nationale a Angliei - stelistii se cearta cu toata lumea, dau cu pumnii in geamuri si isi taie venele, patronul s-a saturat de Razboinicul Luminii si se viseaza acum Vlad Tepes iar managerul ii ureaza omologului sau de la Bistrita sa moara si se incaiera cu reprezentantii fortelor de ordine.

Din pacate, nu ne ramane altceva de facut decat sa blestemam ghinionul, pe Carlos pentru gafele facute in Anglia, pe jucatorii Stelei care n-au fost in stare sa pastreze pe "Riverside" avantajul ce parea atat de linistitor la un moment dat, pe Olaroiu pentru ca n-a gasit solutia castigatoare, balada Miorita care ne-a transformat in eternii perdanti sau pe cine mai vreti dumneavoastra si sa privim cum FC Sevilla si Middlesbrough disputa finala Cupei UEFA. De care Steaua fost atat de aproape.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.