Arbitrul Ionica Serea din Focsani nu va mai conduce niciun meci de Divizia A pana la finele campionatului. "Unele faze nu pot fi considerate nici macar greseli omenesti", a opinat seful CCA

Centralul partidei Gloria - Steaua, Ionica Serea, a primit din partea observatorului sucevean Constantin Gheorghe cea mai mica nota din acest retur: 5,70, ceea ce inseamna foarte rau in codul de notare al CCA.

Presedintele CCA, valceanul Gheorghe Constantin, i-a reprosat, in afara penalty-ului neacordat la Nicolita, si o alta lovitura de pedeapsa la bruscarea lui Iacob de catre portarul Albut. "Sanctiunea pe care o va primi Serea nu va mai fi data publicitatii, dar, oricum, el nu va mai arbitra la Divizia A pana la finele returului. Serea a prins o zi mai slaba, unele faze nu pot fi considerate nici macar greseli omenesti", a precizat Costica "Valcea".

Nota primita de Serea este mai mica si decat cea data lui Alexandru Tudor dupa meciul Farul - CFR Cluj (5,90), cand n-a acordat un penalty gazdelor, dar a dictat unul eronat oaspetilor. Arbitrul din Focsani a mai avut o astfel de prestatie catastrofala cu mai bine de un an in urma, la semifinala de Cupa Romaniei dintre Dinamo si FC National. Daca atunci a gresit numai intr-o directie, in favoarea "cainilor", de data aceasta a defavorizat, chiar daca nu in egala masura, ambele combatante.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.