Finantatorul nu este suparat pe jucatorii Stelei din 1986
Gigi Becali a rabufnit din cauza ca nu a primit o invitatie la sarbatorirea a 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni.

"A fost o mare magarie ca nu m-au invitat la Corbeanca. Eu sunt cel care le plateste rentele viagere lunar, i-am invitat la meciul de la Sevilla cu Betis si, mai mult, le duc traditia mai departe. De acum inainte n-o sa le mai platesc nimic, cu exceptia lui Duckadam, care este in partidul meu si caruia o sa continui sa-i dau 20 de milioane pe luna" , a spus latifundiarul din Pipera in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV. Finantatorul Stelei a hotarat, la implinirea a 17 ani de la evenimentul de la Sevilla, sa dea o renta viagera in valoare de 6 milioane de lei vechi pentru fiecare component al echipei de atunci. Surse neoficiale spun ca Gigi Becali ar fi platit aceste sume doar in primele doua luni.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.