Dupa ce a facut istorie la CE de gimnastica de la Volos, unde a reusit sa isi treaca in cont, pe langa titlul mondial la sarituri, si medaliile de argint la echipe si sol, Marian Dragulescu va intra din nou in "cantonament". Dar nu pentru vreo competitie importanta, ci pentru a pregati unul din cele mai importante momente din viata, casatoria.

"Marocanul" si viitoarea lui sotie, Larisa, sunt impreuna de peste sase ani, au o fetita, Beatrice, si se afla in asteptarea unui al doilea copil. Cei doi isi vor oficializa legatura in doua etape: sambata, 13 mai, la Primaria sectorului 1, si duminica, 14 mai, la o biserica din Capitala. Nasii lor vor fi medicul lotului, Cristian Stoiciu si sotia acestuia, Gabriela, cei doi fiind, de altfel, si nasii de botez ai fetitei unui alt component al echipei, Ioan Suciu. Au fost puse la punct aproape toate detaliile unei nunti ce se anunta a fi de vis. Astfel, la petrecerea de dupa eveniment, Larisa si Beatrice vor fi imbracate, amandoua, in rochii bej, in timp ce culoarea dominanta pentru domnisoarele de onoare si decorul va fi roz.

"Marocanul" nu stie ce va purta

Singurul care are probleme cu tinuta este chiar ginerele, Marian avand de ales intre doua costume: unul bej -pentru care a reusit sa gaseasca pantofi chiar la Volos si unul bleu - la care nu are inca pantofi adecvati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.