Managerul general al Stelei, Mihai Stoica a fost suspendat 6 luni si amendat cu 1000 de euro, iar atacantul Victoras Iacob a primit 2 etape de suspendare.
Comisia de Disciplina a LPF a intrunit luni la ora 17.00 si a stabilit sanctiunile pentru managerul general al Stelei, Mihai Stoica si pentru jucatorul Victoras Iacob. Dupa incidentele de la Bistrita de la finalul patridei Steaua-Gloria, Stoica v-a plati 1000 de euro si va fi suspendat, iar atacantul Victoras Iacob va sta doua etape, el fiind eliminat in timpul partidei pentru doua galbene.

FC Steaua a fost reprezentat la sedinta de luni a Comisiei de Disciplina de avocatul Catalin Ciubota, in timp ce clubul Gloria a fost reprezentat de directorul general Ioan Horoba. Oficialul bistritean a acuzat gruparea din Bulevardul Ghencea de lipsa de respect, pentru faptul ca nici un membru al conducerii FC Steaua nu s-a prezentat la Comisia de Disciplina, in timp ce el s-a deplasat sute de kilometri pentru a fi prezent.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.