'Echipa a fost puternica azi, si am vrut sa venim aici pentru a ne arata sprijinul fata de echipa si antrenor', a afirmat Elkann, mostenitorul imperiului FIAT, la incheierea partidei castigata de torinezi cu Palermo, 2-1.

'Nu am fost indiferenti la evenimentele din ultimele zile. Va fi un moment prielnic pentru a vorbi si despre ele, dar acesta nu este acum', a adaugat John Elkann.

Aceste afirmatii pot fi interpretate intr-un anume fel, in lumina scandalului-monstru ce a dominat primele pagini in presa italiana, de cand presupuse inregistrari ale unor convorbiri telefonice intre Directorul General Moggi si boss-ul arbitrajului italian Pierluigi Pairetto au fost date publicitatii.

Viitorul acestei asa-numite ‘Triade’ a fost in dubiu si anterior pe parcursul sezonului, iar acest scandal ar putea fi "picatura care a umplut paharul".

Surprinzator, fanii campionilor en-titre au aratat ca sunt alaturi de conducatori, desfasurand un banner pe care scria: ‘Nu va atingeti de Triada’.

Andrea Agnelli, fiul lui Umberto, a fost si el pe Stadio Delle Alpi pentru ultimul meci inainte de reconstructia arenei, si se speculeaza ca va deveni vice-presedinte la Juventus sezonul viitor, in vreme ce fostul director tehnic de la Roma Franco Baldini va fi adus si el la Torino.

In acest moment, Bettega se zvoneste ca va fi singurul membru al actualei conduceri care va ramane alaturi de Bianconeri, dar nu se stie ce vom afla dupa desfasurarea evenimentelor legate de acest scandal fara precedent in Europa.