Michael Schumacher a castigat in fata propriilor suporteri Marele premiu de Formula 1 al Europei desfasurat pe circuitul de la Nurburgring
Pe locul 2 s-a clasat campionul mondial in exercitiu, spaniolul Fernando Alonso. Podiumul a fost completat tot de Ferrari prin brazilianul Fellipe Massa, care se afla la primul sau podium din Formula 1. In urma acestei victorii, Schumacher reduce diferenta dintre el si Alonso in clasamentul pilotilor la doar 13 puncte.

Canadianul Jacques Villeneuve (BMW) a fost retrogradat pe pozitia a zecea a grilei de start dupa incidentul in urma cariua Fisichella a pierdut mai bune de 7 zecimi de secunda, in calificari. Totusi, Villeneuve a plecat de pe pozitia 9, deoarece australianul Mark Webber a primit si el o penalizare dupa ce a fost nevoit sa faca o schimbare neprevazuta la motorul bolidului sau. Villeneuve a terminat pe locul 8, ultimul care aduce puncte, in spatele debutantului Nico Rosberg.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.