“Gasca” din Regie a invins Poli Iasi, dupa ce s-a chinuit 76 de minute sa desfaca lacatul si norocul apararii moldovene. Astfel, “studentii” se mentin in lupta pentru titlu.

Sportul a inceput boem, gandind ca dupa ce a rapus Dinamo nu se poate poticni de Poli Iasi.

Balan si Mazilu au cochetat cu golul in primele 15 minute, iar in minutul 20, primul chiar a inscris, dupa o incursiune spectaculoasa a lui Varga. Golul a fost insa anulat pe motiv ca "studentul" ar fi introdus mingea in poarta cu talpa, periclitand capul unui adversar, care se afla totusi in spatele sau. Poli n-a crezut in lacrimile Sportului, vaduvita de un gol valabil, si a avertizat de doua ori pe contraatac. Iar a treia oara a obtinut un penalty prin Onofras, faultat de Stancioiu, iar Rednic a deschis scorul, dupa ce insa, in prealabil, Curelea si Mazilu irosisera ocazii uriase, cel de-al doilea ca pe vremea cand era ratangiul si nu golgeterul campionatului.

Repriza a doua a insemnat o goana continua a Sportului dupa gol. intai pentru a egala, ceea ce s-a si intamplat in minutul 61, cand Mazilu s-a revansat, marcand cu capul. Apoi, pentru a castiga toate cele trei puncte in fata unei echipe care dupa pauza n-a trecut mijlocul terenului. Ratarile si-au spus insa din nou cuvantul si a fost nevoie ca pe teren sa intre Cruceru, nume predestinat sa puna cruce moldovenilor. El a inscris cu un sut de la 16 m, ce-i drept deviat, si a dat dreptul "gastii nebune" sa viseze-n continuare la titlu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.