Vedetele Stelei au devastat vestiarul cu pumnii si picioarele, ajungind la spital din cauza taieturilor provocate de cioburi

Inceputa cu vopsea rosie aruncata pe limuzinele fotbalistilor de la Dinamo, ultima runda desfasurata in Divizia A a continuat simbata seara cu singe, jucatorii Stelei autoaccidentindu-se dupa infringerea suferita cu 0-1 pe terenul echipei lui Jean Padureanu. Nervosi ca echipa lor a pierdut, dupa ce au lovit de doua ori bara si au ratat alte ocazii clare, si titlul ar putea ajunge la rivalii de la Rapid sau la revelatia Sportul, Iacob si Radoi au spart, la interval de un sfert de ora, geamurile din vestiarul bistritean, ajungind cu rani grave la spitalul din localitate.

Incidentele nu s-au oprit aici, MM Stoica avind o altercatie initial verbala si apoi fizica in compania sefului dispozitivului de jandarmi de la stadion, dupa care i-a urat odihna vesnica lui Padureanu. Surprinzator, acesta nu a fost chemat la sectie, dar a fost amendat cu 1.000 Ron. Cel agresat era chiar seful Inspectoratului de Jandarmi, colonelul Ionel Ciumuca. Nemultumit, MM a declarat ca va intra in politica alaturi de Becali. Vinovati de toata tevatura au fost considerati arbitrii, stelistii acuzind ca le-a fost anulat eronat un gol, dupa care nu le-a fost acordat un penalty.

Complot politic

"Nu trebuie schimbat nimic la Steaua, doar arbitrii, care ne-au furat. Ii bag la puscarie pe hoti. Nu mai sint Razboinicul Luminii, sint Vlad Tepes", a tunat Gigi Becali dupa meci, recunoscind ca jucatorii sai s-au accidentat prosteste la final. Oficialii bistriteni au facut memoriu la LPF, neuitind ca MM este recidivist. "Mai sint sanse, fiindca mai sint patru etape. Asa am avut o decadere si in campionatul trecut si, din fericire, am luat titlul in ultima etapa", s-a consolat Paraschiv, desi situatia Stelei s-a ingreunat dupa cartonasele rosii primite de Iacob si Ghionea, la care se adauga absenta capitanului Radoi pentru trei saptamini. Unde sint circ si fotbal, musai sa apara si politica, oficialii Stelei amintindu-si ca vicepremierul Copos si vicepresedintele Comisiei de Arbitri, Gheorghe Constantin, impart sigla aceluiasi partid politic, PC.

Desi se antrenase sa-si ia adio de la fani de pe gazon, Ioan Ovidiu Sabau nu si-a mai pus crampoanele, el declarind la final ca a luptat pentru banii din drepturile tv, care se dau in functie de locul din clasament, desi se pare ca Rapid si Dinamo au premiat Gloria cu cite 50.000 de euro. "Steaua nu stie sa piarda, de asta jucatorii dau cu pumnul in geamuri. Nu si-au putut controla nervii si de asta si-au pus in pericol sanatatea", a comentat Sabau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.