Managerul general al Stelei a declarat ca este tentat sa se lanseze in politica si sa iasa din fotbal dupa evenimentele de la Bistrita. Conducatorul stelist a explicat evenimentele petrecute la finalul meciului, dezmintind conflictul avut cu seful Jandarmeriei sau disputa verbala cu Jean Padureanu

"Eu am fost cel bruscat, luat in brate, impins, pentru a nu mi se permite accesul in cabina arbitrilor. Dar nu este niciun dubiu, seful Jandarmeriei minte cand spune ca l-am jignit. Am dreptul sa intru in cabina arbitrilor pentru ca sunt delegatul Stelei. Ceea ce a declarat acesta este o minciuna incredibila, iar daca l-am jignit, de ce nu am fost retinut de fortele de ordine?", a punctat Meme, care in urma acestui episod a fost amendat cu suma de 1.000 RON.

Stoica a negat insa ca ar fi primit vreo amenda, spunand ca nu a semnat niciun proces verbal.
Totodata, Meme a facut referire si la schimbul de replici avut cu Jean Padureanu. "Eu am zis ca ii doresc moartea profesionala lui Padureanu. I-am spus ca este cancerul fotbalului romanesc, dar eu nu pot sa ridic pumnul la un om in varsta. Ceea ce au declarat ei sunt doar inventii menite sa treaca cu vederea nenorocirea de la Bistrita", a spus Mihai Stoica.

Managerul Stelei a incercat sa dezlege itele din spatele acestui joc, imprumutand parca discursul politic al patronului sau, Gigi Becali: "Observatorul meciului, Constantin Gheorghe, este senator al Partidului Conservator si el i-a delegat pe arbitri. Legatura e clara, deoarece Copos este in acest partid, fiind si patronul Rapidului. Nu a fost intamplatoare delegarea lui Serea, cum nu a fost nici cea a lui Deaconu la partida cu FC National", a mai spus Meme, care a facut o afirmatie socanta: "Nu stiu daca voi continua, vreau sa ma alatur lui Gigi in lupta lui. Este foarte posibil sa incep o cariera politica".

Recidivistul Mihai Stoica

Incidentul in care a fost implicat sambata Mihai Stoica nu este singular. in sezonul trecut, in etapa a 26-a, in timpul meciului Stelei cu CFR Cluj din Ghencea, Meme a lovit cu pumnul un suporter stelist care se aratase nemultumit de jocul lui Dica. in urma acestui gest, Mihai Stoica a fost amendat de Gigi Becali cu 100 de milioane de lei vechi, iar Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat timp de un an si l-a amendat cu 5.370 de euro. Suporterul lovit, Ion Radu, a intentionat sa-l dea in judecata pe Meme, dar ulterior si-a retras plangerea, unele surse afirmand ca acesta a primit pentru acest lucru de la Gigi Becali suma de 5.000 de euro.

"Orice este posibil, chiar sa pierdem un loc pentru UEFA. Suntem tratati inacceptabil. Le-am solicitat celor de la Liga sa amane partida cu o zi si puteau accepta, era un gest care se impunea

Totul a fost orchestrat perfect. stiu asta pentru ca, dupa Jean Padureanu, sunt cel mai vechi conducator din tara. Pacat ca trebuie sa ne ocupam de aceste nenorociri in ziua cand se implinesc 20 de ani de la Sevilla

Multi au plecat invinsi de la Bistrita cu largul concurs al arbitrilor. Ceea ce s-a intamplat acolo e inimaginabil. il felicit pe Sabau doar pentru cele trei puncte din tur."
Mihai Stoica, manager general Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.